Trance Healing en Reading Boost op Arthur Findlay College

Arthur Findlay College.

Het is 2006. Eindelijk bezoek ik het Arthur Findlay College, Stansted Hall Psychic School in Engeland. The World’s Foremost College for the Advancement of Spiritualism and Physic Science, zoals ze zelf aangeven. En daar is geen woord van gelogen.

Noem dat maar thuiskomen! Ik mag helemaal uit de kast. Al hoef ik juist daar niets uit te leggen. Op die plek vind ik de woorden voor wie ik ben. Op dit über-Britse college voor spiritualiteit worden mijn talenten onomstotelijk bevestigd. Al wist ik eigenlijk al lang dat zij mijn essentie op aarde vormen, vanaf dat moment ben ik me bewust van mijn hoofdzaak en kan ik spiritualiteit ook aan anderen uitleggen en leren.

En de woorden om uit te drukken wie ik ben? Iets van deze strekking: ik ben van nature uitzonderlijk begaafd op het gebied van reading – ik noem het ‘anders waarnemen’- en healing. Hierdoor ben ik in staat gebeurtenissen te zien, de toekomst waar te nemen en bij te dragen aan het herstel van zieken. Ik kan klachten weghalen en mensen van blokkades afhelpen zodat ze weer op hun levenspad terechtkomen. Ik kan mensen helpen.

Steve Upton en Val Williams

Aan mijn eigen pad is op Stansted Hall een bijzonder iemand toegevoegd. Steven Upton. Het was een feest om met hem te werken.

Steven Upton is een vooraanstaande spreker en leraar over trance healing, niet alleen in Engeland, maar ook in andere Europese landen en de USA. Hij is zelf een begenadigd en druk bezocht medium, met als specialiteit trance healing. Het is Stevens’ doel om de  enorm sterke helende energie uit de spirituele wereld te bundelen en gebruiken om zieken te genezen of om hun klachten te verminderen.

Bij Steve heb ik een aantal opleidingen gevolgd. Mede door met hem te werken en door zijn coaching, ben ik de trance healer geworden die ik nu ben.

Daarnaast heb ik een aantal opleidingen physical healing op het Arthur Findlay gevolgd. Bij physical healing gebruik je de helende energie uit het universum om het helingsproces te ondersteunen en te bevorderen. Het doel is om blokkades te identificeren en te verwijderen, zodat de natuurlijke genezingskrachten van het lichaam kunnen worden geactiveerd.

Tot slot heb ik op Findlay een aantal trainingen bij Val Williams gevolgd. Zij heeft mij geleerd om boodschappen en bewijs mee te geven als je een healing of reading doet. Vaak is dat een boodschap van een overleden dierbare, maar kan ook een specifieke situatie zijn die alleen bij de ontvanger bekend is.

Anderen helpen en anderen leren hun talent te ontwikkelen.

Kortom, op Arthur Findlay is een wereld voor me open gegaan! Ik was niet de enige met een healing en reading talent. Ik heb daar zoveel zelfvertrouwen gekregen! Zo veel bevestiging. Maar ook is het me duidelijk geworden dat ik niet alleen andere mensen wil helpen, maar ook om anderen te leren hun talenten te ontwikkelen.