Mijn Praktijk

Jou beter maken en helpen door healing en reading is wat ik met veel liefde en energie doe. De natuurlijke gaven die ik heb gebruik ik daarvoor heel graag. In mijn praktijk in Baarn geef ik op afspraak consulten (Trance) Healing en Reading.

Als je op een punt in je leven staat om een besluit te nemen, je voor een keuze staat, of gewoon wil weten wat er met je te gebeuren staat, dan kan het je helpen om een Reading te komen doen.

Heb je klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau, dan zal een Trance Healing je helpen. Het geven van helende energie is een aanvulling waarmee je lichaam weer in evenwicht komt, je klachten verdwijnen of verlichten.

Door healing worden de oorzaken van je klachten weggenomen. De effecten: Op lichamelijk niveau, je voelt je fysiek beter, klachten verminderen en verdwijnen. Emotioneel, emoties worden verwerkt, balans en helderheid herstellen zich. Mentaal, je wordt je bewust van je gedachten en overtuigingen, beperkingen worden weggenomen. Spiritueel, versterkt je intuïtie en spirituele verbinding.

Healing op afstand is ook mogelijk. Neem daarvoor even contact met me op.

Ook is het mogelijk om contact met overledenen te leggen.

Heb je lichamelijke, fysieke of emotionele klachten dan kan ik je helpen met een (trance)-healing.