Demonstraties en Workshops Trance Healing & Reading

Regelmatig geef ik publieksdemonstraties en workshops Trance Healing & Reading. Ik leg dan uit wat Trance Healing & Reading is en geef een aantal mensen uit het publiek een behandeling daarbij gaan we ook als groep aan de slag.

Wat is het?

Sinds mei 2013 geef ik publieksdemonstraties Trance Healing & Reading. Unieke sessies. Voor groepen van 10-50 mensen leg ik kort uit wat Trance Healing & Reading is, behandel ik een aantal mensen uit het publiek en gaan we gezamenlijk aan het werk om zelf te ervaren. De sessie duurt meestal  1,5 tot 2 uur.

Wanneer zijn de demonstraties en workshops?

Voor wie is het?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, healing, reading en trance. Iedereen die wil zien hoe Trance Healing in de praktijk werkt en wordt toegepast. Voor iedereen die wil zien hoe een trance medium werkt. En uiteraard als je klachten van enige aard hebt, en de kans wilt hebben om daar een behandeling voor te krijgen. Het bijwonen van de demonstratie is een unieke mogelijkheid om een trance medium aan het werk te zien.

Wat is Trance Healing?

Bij Trance Healing ga ik in trance en leg een verbinding met helers in de spirituele wereld. De energie van deze helers kan mensen genezen op vele vlakken. Als medium doe ik daar verder niks aan, ik ben letterlijk het doorgeefluik , het middel voor deze helers zodat zij hun werk kunnen doen.  Heling gebeurt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.
De trance is een veranderd bewustzijn waar de Trance-Healer zich in bevindt. Tevens kan ik in Trance boodschappen ontvangen, die de ontvanger kan helpen in het bewustzijnsproces van zijn of haar genezing.

Trance Healing kan worden toegepast bij elke ziekte en bij alle pijnklachten en heeft inmiddels ook bewezen een uitstekende geneeswijze te zijn bij emotionele blokkades die stress, burn-out en depressies veroorzaken.

Wat gebeurt er tijdens de demonstratie en wat zijn de ervaringen.

Tijdens de demonstratie leg ik uit wat Trance Healing is. Nodig ik om de beurt personen uit voor een behandeling. Die uitnodiging gebeurt op aangeven van de spirituele wereld, bijvoorbeeld door typering van klachten. De uitgenodigde persoon komt vervolgens bij mij op een kruk zitten, ik ga in trance en geef de behandeling. Tijdens de behandeling komt er iemand uit de spirituele wereld door voor degene op de kruk. Er komt dan iemand door die de specifieke klachten kan behandelen. Dat kunnen fysieke, psychische, emotionele of spirituele klachten zijn.

In de tussentijd ervaart , ziet en benoemt de rest van de groep wat er gebeurt. Tijdens de behandeling kan er dus gewoon gesproken worden. Het erover kunnen spreken maakt deze avond uniek, en bijzonder leerzaam.

De ervaringen tot nu toe zijn overweldigend. Niet alleen door degene die een behandeling hebben gekregen maar ook de rest van groep. De behandelingen hebben een langdurig effect en tijdens de observaties worden spirits waargenomen, temperatuur verandert en zo veel meer. Alles bij elkaar een unieke ervaring.

Waarom doe ik dit?

Ik vind het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen in aanraking komen met Trance Healing en op die manier kunnen ontdekken dat op die manier ook genezing en ondersteuning mogelijk is. Het is mijn wens dat zo veel mensen als mogelijk in staat zijn om hun eigen talenten op het gebied van Trance en Healing te ontdekken, ontwikkelen en gebruiken.

Zelf een bijeenkomst organiseren?

Heb je interesse in het onderwerp en je wilt zelf een sessie organiseren, neem dan contact met me op:

info@belindaspraktijk.nl