Lezing en Demonstratie. Zin en Onzin over Spiritualiteit

In de lezing & demonstratie Zin en Onzin over Spiritualiteit ga ik in op wat ik de afgelopen 25 jaar ben tegengekomen. Daarnaast geef ik een korte demonstratie en uitleg over Trance Healing & Reading.

In deze lezing, zin en onzin over Spiritualiteit, er is zeker meer tussen hemel een aarde, vertel ik vanuit meer dan 25 jaar eigen ervaring over mijn inzicht op spiritualiteit. Aan het einde van de lezing geef ik een korte healing demonstratie.

In 25 jaar ben ik veel zin en nog meer onzin tegengekomen. In anderhalf uur, neem ik je graag mee in wat ik zelf als kind ervaarde toen ik er achter kwam dat ik kon healen en dingen zag die niemand anders zag. Wat spiritualiteit voor mij betekent. Hoe vertrouw je op je intuïtie.

Maar meer nog dat iedereen talent heeft om anders waar te nemen/ te healen en te readen. Gewoon elke dag, zonder poespas.

Ik ga ook in op de keuze vrijheid die je hebt, het beleven van je eigen waarheid en doen wat goed voor jou voelt op spiritueel gebied. Geen angst voor spiritualiteit maar er op vertrouwen dat wat je voelt ziet en hoort echt is, dat is mijn boodschap. Spiritualiteit is namelijk ontzettend positief!

Volgens mij is de weg naar Intuïtieve ontplooiing heel simpel, ik ga er vanuit en het is ook mijn ervaring,  dat iedereen talent heeft. Je moet je talent wel oefenen om het te ontwikkelen. En als je het ontwikkeld hebt, hoe pas je dat dan toe in de praktijk, in je dagelijks leven toe.

Mijn visie op het beleven van spiritualiteit is: met beide voetjes op de grond, nuchter met veel humor.

Wanneer zijn de lezingen?

In de agenda vind je plaats en datum. Aanmelden kan via een mail aan info@belindaspraktijk.nl  

De toegang is gratis. Wel graag even van te voren opgeven.

Demonstratie

Aan het einde van de lezing geef ik een korte healing/reading demonstratie met iemand uit de zaal.

Wat is Trance Healing?

Bij Trance Healing ga ik in trance en leg een verbinding met helers in de spirituele wereld. De energie van deze helers kan mensen genezen op vele vlakken. Als medium doe ik daar verder niks aan, ik ben letterlijk het doorgeefluik , het middel voor deze helers zodat zij hun werk kunnen doen en boodschappen kunnen doorgeven.  Heling gebeurt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Zelf een bijeenkomst organiseren?

Heb je interesse in het onderwerp en wil je zelf een lezing organiseren, neem dan contact met me op:

info@belindaspraktijk.nl