Agenda

Djoj | Rotterdam 19.00 - 20.00

Lezing. Zin en onzin over spiritualiteit. Er is vast meer tussen hemel en aarde.

Belinda vertelt in deze lezing van ongeveer een uur, over de zin en onzin van spiritualiteit. Gebaseerd op haar eigen – bijna 25 jarige – ervaring.

Zij gaat in op keuze vrijheid, het beleven van je eigen waarheid en doen wat goed voor jou voelt op spiritueel gebied. Geen angst voor spiritualiteit maar er op vertrouwen dat wat je voelt ziet en hoort echt is, dat is haar boodschap. In de regeltjes en dogma’s, waaraan in de spirituele wereld soms halsstarrig vastgehouden wordt, kan Belinda zich niet vinden.

Volgens Belinda is de weg naar Intuïtieve ontplooiing heel simpel, ze gaat er vanuit dat iedereen het kan. Iedereen heeft talent, je moet je talent wel oefenen om het te ontwikkelen.

Haar visie op het beleven van spiritualiteit is: met beide voetjes op de grond, nuchter met veel humor.

Toegang is gratis.

Klik hier als je bij deze lezing aanwezig wilt zijn. 

Cambrils, Spanje. 5-daagse training intuïtieve ontwikkeling, readen en healen

Mas Montbrio, Spanje. 28 mei t/m 1 juni 2018

Onder een heerlijke lente zon op het prachtige verblijf Mas Montbrio in Cambrils in Spanje, gaan we 5 dagen intensief werken om te leren op onze intuïtie te vertrouwen, te leren readen en healen. Dar doen we door onder andere heel veel met elkaar te oefenen. Leren doe je door te ervaren.

Deze dagen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Een mooie combinatie van persoonlijke ontwikkeling met genieten op een mooie plek.

Klik hier voor meer informatie.

Start 10/11 oktober 2018. Djoj Rotterdam & Baarn

Opleiding Trance Reading & Healing. Basis.

De opleiding Trance Healing & Reading bestaat uit een aantal modules. De eerste module is de basis module. Over de hele opleiding vind je hieronder meer informate.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Trance Healing & Reading te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Reading maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen.

Klik hier voor meer informatie.

Powered by Events Manager