Agenda

Masterclass: Benieuwd naar 2019?

16 december 2018 Baarn

Wil je 2018 sterk afsluiten en 2019 goed beginnen?

Tijdens deze dag ontdek je waar je nu staat en welke stappen je op persoonlijk en zakelijk vlak moet nemen om in 2019 aanzienlijke doorbraken te realiseren. Om zo je persoonlijke groei, zakelijke onderneming of financieel vermogen te vergroten.

Klik hier voor meer informatie.

Vanaf 16 & 17 maart 2019 Djoj | Rotterdam

Trance Healing en Anders Waarnemen Basis.

Wil je kennismaken met Anders Waarnemen en Trance Healing, wil je je talenten ontwikkelen. Gebruik je je talenten al onbewust en wil je ze nu bewust inzetten. Ben je nieuwsgierig naar wat er is en wat je al kunt? Dan is deze basistraining iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie.

10 maart 2019 Djoj | Rotterdam

Stem Expressie

De stem is het voertuig van onze gedachten en gevoelens; onze verlangens, emoties en gemoedstoestanden klinken in onze stem door.

Met Maurice Willems gaan we deze dag aan de slag om via de stem op een creatieve manier met alle aspecten van de persoonlijkheid in contact te komen, deze te beleven en tot ontwikkeling te brengen. “We kunnen veel van onze stem leren. We kunnen doorvoelen hoe we een klank maken, hoe de resonantie ons raakt, waar we in ons lichaam de klank toestaan en waar we de klank tegenhouden. Vaak brengt dat ons al dieper in contact met wat ons wezenlijk beroert.

Klik hier voor meer informatie.

Powered by Events Manager