Agenda

Belevingsavond. Bewust Anders Waarnemen en Trance Healing.

4 juli 2019  19.30 Youna | Delft

Tijdens de Belevingsavond Bewust Anders Waarnemen en Trance Healing is er een korte introductie van en over  Belinda en daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met Healing en Bewust Anders Waarnemen oefeningen .

Er worden deze avond heel veel oefeningen gedaan. Je gaat aan de slag met je intuïtieve, reading en healing talenten. Je gaat er (nog) bewuster mee aan het werk. een mooie gelegenheid om met je talenten aan de slag te gaan, ze te ontdekken of er mee oefenen en te verdiepen. Er te leren (meer) op te vertrouwen. Dit allemaal in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer.

Nog meer te vertrouwen op je eigen waarnemingen en je innerlijke stem. Deze avond is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan!

In een paar uur nemen Belinda en Petra je mee in de magische wereld van healing en het bewust anders waarnemen en leren ze je ook om je intuïtieve talenten te ontdekken of te verdiepen.  Je zult versteld staan in wat je allemaal kunt.

Interesse, nieuwsgierig, kom dan langs in onze “werk”-shop /  belevingsavond

Klik hier om je op te geven.

Alle trainingen via de The Art of Life Academy

Al mijn trainingen en workshops geef ik via The Art of Life Academy. Deze Academy heb ik opgericht omdat ik steeds vaker met andere trainers samen werk en we op deze manier een breder en dieper aanbod kunnen doen. De kern blijft alles wat met Healing, Reading en Intuïtieve ontwikkeling te maken heeft. Hoe je bewust anders kunt waarnemen.

Alle trainingen en workshops staan uitgebreid beschreven op de Art of Life Academy website. Klik hier of op de specifieke agenda items hiernaast voor meer informatie.

Powered by Events Manager