Agenda

De Roos | Amsterdam 12 juli 2018 & De Linde | Bilthoven 5 september 2018 19.30 - 21.00

Lezing. Zin en onzin over spiritualiteit. Er is vast meer tussen hemel en aarde.

Nieuwsgierig naar je eigen talenten? Moet je wel eens op je hoofd krabben bij alle poespas rondom ‘spiritualiteit’. Wil je weten hoe je intuïtie dagelijks kan inzetten.

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in en met Spiritualiteit. Ik heb in die tijd gezien en geleerd hoe je spiritualiteit, buikgevoel, intuïtie of hoe je het ook wilt noemen, kunt ontdekken, ontwikkelen en dagelijks kunt inzetten.  Wat een ontzettende verrijking het is als je bewust je onbewuste kunt inzetten . Hoe mooi het is als die bewuste inzet ook een verandering in je leven kan zijn.

In mijn lezing ga ik in op de zin en onzin die ik door de jaren heen ben tegengekomen. Het vertrouwen dat wat je ziet, hoort en voelt  echt is. Je je eigen keuzes kunt maken.

Ik heb ervaren dat de weg naar persoonlijke en spirituele ontplooiing heel simpel is. Iedereen heeft talent, je moet je talent wel oefenen om het te ontwikkelen. Mijn visie op het beleven van spiritualiteit is: met beide voetjes op de grond, nuchter met veel humor.

Toegang is gratis.

Klik hier als je bij deze lezing aanwezig wilt zijn. 

Ontdek, Ontwikkel en Verdiep je Reading, Healing en Intuïtieve talenten op Menorca

Van 1 – 5 oktober 2018.  Menorca | Spanje

Voor iedereen die zijn intuïtieve, reading en healing talenten wil ontdekken en verdiepen. 5 dagen intensief trainen met heel veel oefeningen, op een mooie locatie. De ideale combinatie om aan je zelf te werken en te ontspannen. Leren door te ervaren en te doen. Leren op je zelf te vertrouwen ook. Vooral een heerlijke week voor jezelf!

Klik hier voor meer informatie.

Opleiding Art of Life Therapeut. Basis.

Start 10/11 oktober 2018. Djoj Rotterdam & Baarn

De opleiding Art of Life Therapeut bestaat uit een aantal modules. De eerste module is de basis module. Over de hele opleiding vind je hieronder meer informatie.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Trance Healing & Reading te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Reading maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen.

Klik hier voor meer informatie.

Opleiding Art of Life Therapeut. Verdieping

Start 17/18 oktober 2018 | Djoj Rotterdam & Baarn

De opleiding Art of Life Therapeut bestaat uit een aantal modules. De tweede module is de verdiepings module. Over de hele opleiding vind je hieronder meer informatie.

Deze module is ook los te volgen. Bijvoorbeeld als je een andere basistraining bij mij of iemand anders gevolgd hebt.

In deze module verdiepen we de healing en reading technieken die je al geleerd hebt, zodat je nog meer leert vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt, zodat je nog zuiverder kunt doorgeven en zodat je boodschappen nog specifieker worden. Dit doen we weer door veel en vaak te oefenen. Ook met aanvullende technieken zoals massage en stembevrijding

Klik hier voor meer informatie.

Change. The Journey to Live Your Dream

Start 31 oktober 2018 | Baarn

Wil jij je droom leven? Dan kun je nu deelnemen aan een unieke training en dit in 5 stappen bereiken.

Deze training gaat je helpen je droom te ontdekken en deze helder te krijgen, zodat je hem kunt leven. Het is de reis van het ontdekken tot realiseren van de dromen in je leven. Je komt tot de ware kern in jou leven.  Waarmaken waar je voor geboren bent. Je unieke zelf zijn en te leven zonder dat je nog iets in de weg staat. Je bent namelijk geboren voor iets unieks.

Tijdens deze training maak je een complete persoonlijke transformatie reis.

De training is opgebouwd uit 5 blokken van 2 dagen, totaal 10 dagen. Per blok  staat er een thema centraal. Loslaten, de kracht van creëren, verbinden, transformatie en als laatste flow-sparkle-bliss.

Change is de 3e module in de opleiding Art of Life Therapeut. Deze module kan ook apart gevolgd worden.

Klik hier voor meer informatie.

Powered by Events Manager