Agenda

Belevingsavond. Bewust Anders Waarnemen en Trance Healing.

6 maart 19.30 Jasmijn | Tilburg

7 maart 19.30 Pachamama | Leeuwarden.

9 maart 13.30 De Roos | Amsterdam

20 maart 19.30 Youna | Delft

Tijdens de Belevingsavond Bewust Anders Waarnemen en Trance Healing is er een korte introductie van en over  Belinda en daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met Healing en Bewust Anders Waarnemen oefeningen .

Er worden deze avond heel veel oefeningen gedaan. Je gaat aan de slag met je intuïtieve, reading en healing talenten. Je gaat er (nog) bewuster mee aan het werk. een mooie gelegenheid om met je talenten aan de slag te gaan, ze te ontdekken of er mee oefenen en te verdiepen. Er te leren (meer) op te vertrouwen. Dit allemaal in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer.

Nog meer te vertrouwen op je eigen waarnemingen en je innerlijke stem. Deze avond is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan!

In een paar uur nemen Belinda en Petra je mee in de magische wereld van healing en het bewust anders waarnemen en leren ze je ook om je intuïtieve talenten te ontdekken of te verdiepen.  Je zult versteld staan in wat je allemaal kunt.

Interesse, nieuwsgierig, kom dan langs in onze “werk”-shop /  belevingsavond

Klik hier om je op te geven.

Vanaf 6 & 7 april 2019 Djoj | Rotterdam

Trance Healing en Anders Waarnemen Basis.

Wil je kennismaken met Anders Waarnemen en Trance Healing, wil je je talenten ontwikkelen. Gebruik je je talenten al onbewust en wil je ze nu bewust inzetten. Ben je nieuwsgierig naar wat er is en wat je al kunt? Dan is deze basistraining iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie.

Powered by Events Manager