Opleidingen en Workshops

Iedereen heeft van nature de gave om zelf ook te readen en te healen. Om je te helpen je eigen talenten te ontdekken en om jou de mogelijkheid te geven anderen te helpen, geef ik workshops en opleidingen.

Opleiding Art of Life Therapeut Basis

Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen op dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen.

Klik hier voor meer informatie

Healing, Reading & Intuïtieve Ontwikkeling. Menorca Spanje.

Als intuïtieve ontwikkeling je interesse heeft en je in een paar dagen wilt leren om op een andere manier waar te nemen, dan is het leren hoe en geven van een reading en healing een mooie training voor jou.
Een unieke training. leer in één week zelfstandig de energie van mensen lezen (een reading) en een healing te geven.

De combinatie van een intensieve week trainen op een prachtige locatie, is een mooie gelegenheid om aan je zelf te werken en tegelijkertijd eens lekker te ontspannen.

Klik hier voor meer informatie

Change. The Journey to Live your Dream

Wil jij je droom leven? Dan kun je nu deelnemen aan een unieke training en dit in 5 stappen bereiken.

Deze training gaat je helpen je droom te ontdekken en deze helder te krijgen, zodat je hem kunt leven. Het is de reis van het ontdekken tot realiseren van de dromen in je leven. Je komt tot de ware kern in jou leven.  Waarmaken waar je voor geboren bent. Je unieke zelf zijn en te leven zonder dat je nog iets in de weg staat. Je bent namelijk geboren voor iets unieks.

Tijdens deze training maak je een complete persoonlijke transformatie reis.

Klik hier voor meer informatie