Cursussen en Workshops

Iedereen heeft van nature de gave om zelf ook te readen en te healen. Om je te helpen je eigen talenten te ontdekken en om jou de mogelijkheid te geven anderen te helpen, geef ik workshops en opleidingen.

Cursus Trance Healing en Reading Binnen 1 jaar

Na een aantal jaren Healing en Readingen Trainingen gegeven te hebben, waarbij je na een basistraining een aantal vervolg trainingen kon doen, heb ik besloten alle trajecten samen te voegen tot een training waar je binnen 1 jaar een gehele opleiding kan doen. Sneller en op deze manier ook uiteindelijk goedkoper.

Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen.

Klik hier voor meer informatie

Change. The Journey to Live your Dream

Wil jij je droom leven? Dan kun je nu deelnemen aan een unieke training en dit in 5 stappen bereiken.

Deze training gaat je helpen je droom te ontdekken en deze helder te krijgen, zodat je hem kunt leven. Het is de reis van het ontdekken tot realiseren van de dromen in je leven. Je komt tot de ware kern in jou leven.  Waarmaken waar je voor geboren bent. Je unieke zelf zijn en te leven zonder dat je nog iets in de weg staat. Je bent namelijk geboren voor iets unieks.

Tijdens deze training maak je een complete persoonlijke transformatie reis.

Klik hier voor meer informatie

Trainingsweek Healing, Reading & Intuïtieve Ontwikkeling. Cambrils, Spanje.

Als intuïtieve ontwikkeling je interesse heeft en je in een paar dagen wilt leren om op een andere manier waar te nemen, dan is het leren hoe en geven van een reading en healing een mooie training voor jou.
Een unieke training. leer in één week zelfstandig de energie van mensen lezen (een reading) en een healing te geven.

De combinatie van een intensieve week trainen op een prachtige locatie, is een mooie gelegenheid om aan je zelf te werken en tegelijkertijd eens lekker te ontspannen.

Klik hier voor meer informatie

Workshop Date With Destiny

Je maakt in een dag kennis met andere waarnemingstechnieken. Dit is vooral een dag voor jezelf, waarin je ervaart wat healing en reading technieken voor jou kunnen betekenen.

Het zal je inzicht in jezelf brengen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant op, dan geeft deze dag daar duidelijkheid in. Of zit je niet zo goed in je vel, dan helpt deze dag om duidelijk te krijgen waar het aan ligt en zullen er wellicht dingen worden opgelost.

Het is een dag van ervaren en zelf aan de slag gaan met andere waarnemingen technieken.

Klik hier voor meer informatie

Demonstraties en Introductie Workshops Trance Healing & Reading Ecolonie (Frankrijk)

Op het Eigentijds Festival ben ik aanwezig om een aantal workshops en demonstraties te geven.

Klik hier voor meer informatie.

Workshop Spiritualiteit, Reading en Healing.

Voor iedereen die kennis wil maken met de spirituele wereld. Leer je intuïtieve en paranormale gaven te ontdekken. Ontdek door te doen!

Klik hier voor meer informatie.