Trance Healing en Anders Waarnemen Basis

Wil je kennismaken met Anders Waarnemen en Trance Healing, wil je je talenten ontwikkelen. Gebruik je je talent al onbewust en wil je ze nu bewust inzetten. Ben je nieuwsgierig naar wat er is en wat je al kunt? Dan is deze basistraining iets voor jou.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Trance Healing & Anders Waarnemen te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Anders Waarnemen maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen.

Wat leer je.

Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen en dat te benoemen.

En wat leer je nog meer! Naast het maken van de link met je omgeving, leer je ook het maken van een hartsverbinding en de basis van trance en in een meditatieve staat te komen. Dat klinkt pittig, maar velen hebben dit voor jou ook al geleerd. En je krijgt er veel hulp bij.

Het leren vertrouwen op wat je kunt  en wat je talenten zijn, is het moeilijkst, maar ook belangrijkst wat je in deze module leert.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Op termijn zelf een praktijk wil opzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen een paar maanden een hoog niveau van Anders Waarnemen en healen wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief en praktisch aan de slag wil.

Wat doen we?

Heel veel oefenen. Veel oefenen in een vertrouwde, ontspannen, maar vooral veilige omgeving.

Je leert een aantal Healing en Waarnemingstechnieken. Waaronder, Trance, zelf- en kleurenhealing, waarnemen en interpreteren daar van.  Meditatie en visualisatie zijn ook belangrijke onderdelen van hoe je leert.

Persoonlijke ontwikkeling is wezenlijk voor deze training. Daarom leer je niet alleen een aantal technieken, maar je leer t ook te observeren en feedback te geven en te ontvangen.

Vanwege de intensiteit zijn er altijd minimaal 2 trainers aanwezig om ook te observeren, feedback te geven  en supervisie te houden.

Wat is de ervaring?

De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken, de deelnemers  werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.

Waar, wanneer en kosten.

Deze module is 10 dagen  in Djoj Rotterdam. 

Start op 16 & 17 maart 2019 bij Djoj Rotterdam. Daarna op 6 & 7 april, 11 & 12 mei, 1 & 2 juni, 6 & 7 juli. 

Trainingstijden zijn van 10.00 tot 16.00. De kosten – inclusief koffie en thee –  zijn €950,= voor het gehele traject. Als je je aanmeldt en betaalt voor 1 februari 2019, dan zijn de kosten €875,=

Het leven is simpeler als we gewoon durven voelen en alle vaardigheden gebruiken die we hebben meegekregen bij onze geboorte. Ieder mens is uniek en beleeft zijn/haar eigen belevingswereld met daarbij behorende emoties. Je mag zijn wie je bent, Dreams do come true, geniet ten allen tijde want waar je ook heen gaat, je neemt altijd jezelf mee.

Art of Life Therapeut

Deze basis -training kan een onderdeel zijn van de opleiding tot Therapeut. De opleiding tot Therapeut bestaat uit een aantal onderdelen. Basis, Verdieping, Change en Therapeut.

Als je deze gehele opleiding volgt, dan ben je in staat om succesvol je eigen praktijk op te zetten.

Als je meer informatie over de opleiding tot Therapeut wilt, vind je dat op deze website door hier te klikken, of stuur me anders een berichtje.