Opleiding Art of Life Therapeut Basis

Als je de gehele opleiding Art of Life Therapeut volgt, ben je in staat om als therapeut je eigen praktijk te openen. Deze opleiding bestaat uit een een aantal modules, die je ook los kunt volgen.

De eerste module is de basis module. Over de hele opleiding vind je hieronder meer informatie.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Trance Healing & Reading te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Reading maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet  je mee oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

Wat leer je.

 Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.

En wat leer je nog meer! Naast het maken van de link met je omgeving, leer je ook het maken van een hartsverbinding en de basis van trance en in een meditatieve staat te komen. Dat klinkt pittig, maar velen hebben dit voor jou ook al geleerd. En je krijgt er veel hulp bij.

Het leren vertrouwen op wat je kunt is het moeilijkst, maar ook belangrijkst wat je in deze module leert.

Voor wie?

 Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Op termijn zelf een praktijk wil opzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen een paar maanden een hoog niveau van readen en healen wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.

Wat doen we?

 Heel veel oefenen. Veel oefenen in een vertrouwde, ontspannen, maar vooral veilige omgeving.

Naast de dagen in Djoj, gaan we het geleerde in praktijk brengen tijdens de praktijk dagen in Baarn. In Baarn heb ik mijn praktijk en hebben we daar in een andere sfeer alles tijd om te oefenen en te trainen. Mede door deze dagen, ben je volop bezig om te trainen en integreert het readen en healen helemaal in je systeem.

Wat is de ervaring?

De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken, de cursisten werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.

Waar, wanneer en kosten.

Deze module is 12 dagen waarvan 10 in Djoj Rotterdam en 2 in mijn praktijk in Baarn.

10/11 oktober ’18 Rotterdam

7/8 november.  Rotterdam

5/6 december Rotterdam

9/10 januari ’19 Rotterdam

6/7 februari Rotterdam,

6-7 maart ’19 Baarn

Trainingstijden zijn van 10.00 tot 16.00. De kosten – inclusief koffie en thee –  zijn €1150,= voor het gehele traject. Als je je aanmeldt en betaalt voor 1 september 2018, dan zijn de kosten €950,=

De hele opleiding:

De gehele opleiding leidt eindelijk op tot Teacher. Dan kun je zelfstandig de opleidingen geven. Dat is niet voor iedereen het doel. Dus zijn er meer mogelijkheden.

Verdiepingsblok.

Hier leer je specifieker te zijn in je boodschappen, zuiver waarnemen en zuiver doorgeven van boodschappen. Hoe haal je je eigen denken weg, bij de boodschappen en wat je waarneemt. Andere technieken van Reading & Healing.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op deze website.

Therapeutenblok.

Bedoeld voor iedereen die als therapeut aan de slag wil en misschien zijn/haar eigen praktijk wil opzetten.

Je leert nog dieper in te gaan op de verschillende reading en healing technieken. Daarnaast ga je ook met jezelf aan de slag. Wat is de kern van je bestaan, wat drijft je? Hoe kun je je creativiteit ten volle benutten. Ook hier weer veel oefenen en vooral doen!

Wil je meer informatie kijk dan even verder op deze website.

Verdiepingsweek buitenland

Teacher.

Wil je zelf als leraar aan de slag of als co-trainer in de opleidingen van Belinda, dan is deze module voor jou.

Je leert hoe je les geeft in de opleiding van Belinda. Het waarnemen van de processen van de mensen die je begeleidt. Hoe ga je om met de groepsdynamiek. Hoe speel je in op de wensen en processen in een les. Hoe gebruik je je eigen creativiteit.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op deze website.