Masterclass Benieuwd naar 2019 ?

Wil je 2018 sterk afsluiten en 2019 goed beginnen?

Tijdens deze dag ontdek je waar je nu staat en welke stappen je op persoonlijk en zakelijk vlak moet nemen om in 2019 aanzienlijke doorbraken te realiseren. Om zo je persoonlijke groei, zakelijke onderneming of financieel vermogen te vergroten.

Wat levert deze ééndaagse masterclass je op?

• Uitgebreide reflectie van je pad in 2019
• Een nieuw zelfbeeld
• Inzicht in je drijfveren
• Toename van je zelfvertrouwen
• Je voelt je sterk en krachtig

Inhoud van deze Masterclass: 

Je gaat ontdekken waar je nu staat en welke stappen je kunt maken, om het nieuwe jaar te starten met een frisse blik naar jezelf, je omgeving en je dromen.
Wij helpen je helder te krijgen wat je volgende stap is.

Voor wie

Waarschijnlijk heb je dromen over hoe je leven er ideaal uit zou moeten zien, maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen om deze dromen waar te maken. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een volgende stap in je leven maar weet je nog niet hoe of welke stap dit dan moet zijn. Herken jij jezelf in bovenstaande dan is deze masterclass iets voor jou.

Door te onderzoeken waarom je nu niet bent waar je eigenlijk had willen zijn. Om zo inzicht te krijgen in wat jou gelukkig maakt en hoe je dit kunt bereiken en je tools aangereikt om de stappen te zetten in het nieuwe jaar.

Doen en Ervaren

De training is vooral ervaren en doen. We begeleiden je volgens onze unieke formule; een combinatie van praktisch zelfonderzoek en anders waarnemen. Hierbij is volop persoonlijke begeleiding.  Je bent onder gelijkgestemden. Voor iedereen is er volop gelegenheid om te oefenen en te doen. Er wordt in een vrolijke, praktische maar vooral ontspannen en veilige sfeer gewerkt.

Je staat versteld wat je kunt!

Een beetje zelfvertrouwen en beginnersmoed is genoeg om een inspirerende training te hebben. Je zult versteld staan van wat je bij je zelf ontdekt!
Wij hebben al honderden mensen succesvol getraind, jij kunt de volgende zijn.

Waar, wanneer en kosten.

Deze training wordt in mijn praktijk op de Sparrelaan 47 in  Baarn op 16 december gegeven. We starten om 10.00, en eindigen rond 16.00. De kosten zijn € 95,= inclusief koffie en thee en eenvoudige lunch.

Wil je veranderingen aanbrengen in jezelf of je leefsituatie, neem dan nu de eerste stap en meld je aan!