Change. The Journey to Live Your Dream

Wil jij je droom leven? Dan kun je nu deelnemen aan een unieke training en dit in 5 stappen bereiken.

Deze training gaat je helpen je droom te ontdekken en deze helder te krijgen, zodat je hem kunt leven. Het is de reis van ontdekken tot realiseren van de dromen in je leven. Je komt tot de ware kern in jou leven.  Waarmaken waar je voor geboren bent. Je unieke zelf zijn en te leven zonder dat je nog iets in de weg staat. Je bent namelijk geboren voor iets unieks.

Tijdens deze training maak je een complete persoonlijke transformatie reis.

De training is opgebouwd uit 5 blokken van 2 dagen, totaal 10 dagen. Per blok  staat er een thema centraal. Loslaten, de kracht van creëren, verbinden, transformatie en als laatste flow-sparkle-bliss.

Change is de 3e module in de opleiding Art of Life Therapeut. Deze module kan ook apart gevolgd worden.

Dreams really do come true!

Voor wie. Voor iedereen die een leven vol geluk en energie  wil, niet alleen wil dromen maar dromen ook wil waarmaken.

Voor iedereen die zijn droom wil ontdekken, en zin en richting wil geven aan zijn leven.

Mijn droom is …

Ik heb ontdekt dat ik het vermogen heb om de wereld van vandaag te verbinden met een wereld waarin andere krachten, mensen helpen en beschermen. Ik kan niets anders doen dan op deze wereld dat vermogen inzetten voor het geluk en de zingeving van de ander. Dat doe ik door te leren hoe je andere dingen kunt waarnemen en inzetten. Andere waarnemingstechnieken. Ik wil dat mensen weten hoe simpel het is om via de andere waarnemingstechnieken je eigen doel in het leven te realiseren. Om zo te zorgen dat je gelukkig leeft en dit toepast in je dagelijks leven. Hoe je in een paar simpele stappen, met anders waarnemen, invloed uit kunt oefenen op je leven. Je leven transformeren. Ik geloof dat iedereen het recht heeft op inzicht op dat wat je gelukkig kan maken.

Wat levert het je op.

Als je weet waarvoor je ’s morgens opstaat, wat je inspireert en wat je drijft, dan heeft je leven zin en geef je er zelf richting aan. Je droom te leven geeft kracht, energie en maakt gelukkig. Er zijn geen beperkingen, veel lijkt vanzelf te gaan.

Waarom is deze training uniek?

Je leert op een andere manier  waarnemen. Niet alleen met je zintuigen, maar ook het onbewuste bewust te maken.

Alles is energie. Energie kun je bewust voelen. Als je je bewust bent, kun je er ook situationeel gebruik van maken voor je persoonlijke groei.

Persoonlijk ontwikkeling. Het gaat hier om jouw persoonlijke, unieke proces. Daarom is er persoonlijke begeleiding, en krijg je tips en trucks op maat.

Eigen leiderschap ontwikkeling. Je talenten worden benoemd en  krijgen de ruimte om te groeien

Snelle inzichten krijgen in wat er bij jou speelt.

Je komt tot de kern van jouw bestaan.

De blokken:

Blok 1. Loslaten.

Als je loslaat kun je opeens alles. Je gaat door weerstanden heen en je laat oude en beperkende overtuigingen los. Je leert niet alleen vanuit je hoofd waar te nemen, maar meer vanuit je hart.

Je kijkt ook of je je eigen leven leidt of dat van een ander. Heb je zelf de afstandsbediening van je leven vast of zapt iemand anders steeds naar een andere zender. Als een ander bepaalt wat jij doet, dan is het moeilijk je droom te leven. Herkennen en loslaten dus.

Herken je overtuigingen. Zijn ze van jou of van een ander? En welke beperken je?

Blok 2. De kracht van creëren.

Je maakt in de dit blok je eigen wegenkaart. Je roadmap. Je maakt je droom zichtbaar door krachtige en creatieve visualisatie oefeningen. Daardoor wordt de weg naar verwezenlijken van je droom zichtbaar. En kun je met realiseren beginnen. Wij bieden in dit blok ook de wegwijzers en oefeningen aan zie je in het dagelijks leven kunt gebruiken om effectief richting te houden.

Blok 3. Verbinden.

Verbind de energie van je droom met je zelf, je omgeving, met iedereen om je heen. Wat voel je nog als weerstand?

Als je je droom helder hebt, hoe staat je omgeving daar dan tegenover? Hoe communiceer je je droom.

Blok 4. TRANSformatie.

Deze dagen ga je je wensen omzetten in daden. Waar loop je nog tegen aan. Daadkracht, daar gaat het deze dagen om.

Blok 5. Flow-Sparkle- Bliss.

Hoe blijf je je droom leven! Wat zou je kunnen afleiden en hoe voorkom je die afleiding.

Waar, wanneer en kosten.

 Deze training bestaat uit 5 blokken van 2 dagen. Locatie is mijn praktijk in Baarn.

Start is op 31 oktober/ 1 november 2018, vervolg op 21/22 november, 19/20 december, 23/24 januari 2019, 20/21 februari.

Trainingstijden zijn van 10.00 tot 16.00, de kosten – inclusief koffie en thee –  zijn €950,=.

De hele opleiding Art of Life Therapeut:

De gehele opleiding Art of Life Therapeut leid je op zodat je zelfstandig een eigen praktijk kunt opzetten. Heb je interesse om zelf opleidingen te geven, dan kun je nog een extra module volgen, Teacher.

Basisblok.

Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen en energie door te geven zonder dat je mind zich er mee bemoeit. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.

Verdiepingsblok.

Hier leer je specifieker te zijn in je boodschappen, zuiver waarnemen en zuiver doorgeven van boodschappen. Hoe haal je je eigen denken weg, bij de boodschappen en wat je waarneemt. Andere technieken van Reading & Healing.

Wil je meer informatie kijk dan even verder op deze website.

Therapeutenblok.

Bedoeld voor iedereen die als therapeut aan de slag wil en misschien zijn/haar eigen praktijk wil opzetten.

Je leert nog dieper in te gaan op de verschillende reading en healing technieken. Daarnaast ga je ook met jezelf aan de slag. Wat is de kern van je bestaan, wat drijft je? Hoe kun je je creativiteit ten volle benutten. Ook hier weer veel oefenen en vooral doen!

Wil je meer informatie kijk dan even verder op deze website.

Verdiepingsweek buitenland

Teacher.

Wil je zelf als leraar aan de slag. Als co-teacher in de opleidingen van Belinda, dan is deze module voor jou.

Je leert hoe je les geeft in de opleiding van Belinda. Het waarnemen van de processen van de mensen die je begeleidt. Hoe ga je om met de groepsdynamiek. Hoe speel je in op de wensen en processen in een les. Hoe gebruik je je eigen creativiteit.