Change. The Journey to Live Your Dream

Heb je al jaren een droom of wens die maar niet tot stand komt? Ervaar je weerstand, leef je te veel uit je hoofd in plaats van uit je gevoel? Word  je beperkt door je zelf of je omgeving. Twijfel je over je werk, je relatie. Leid  je je eigen leven of dat van een ander?  Heb je geen of weinig energie om zaken op en aan te pakken?

Dan is deze training zeker iets voor jou!

Deze training gaat je helpen je droom te ontdekken en deze helder te krijgen, zodat je hem kunt leven. Het is de reis van ontdekken tot realiseren van de dromen in je leven. Je komt tot de ware kern in jou leven.  Waarmaken waar je voor geboren bent. Je unieke zelf zijn en te leven zonder dat je nog iets in de weg staat. Je bent namelijk geboren voor iets unieks.

Tijdens deze training maak je een persoonlijke transformatie reis.

Dreams really do come true!

Voor wie. Voor iedereen die een leven vol geluk en energie  wil, niet alleen wil dromen maar dromen ook wil waarmaken.

Voor iedereen die zijn droom wil ontdekken, en richting wil geven aan zijn leven.

Mijn droom is …

Ik heb ontdekt dat ik het vermogen heb om de wereld van vandaag te verbinden met een wereld waarin andere krachten, mensen helpen en beschermen. Ik kan niets anders doen dan op deze wereld dat vermogen inzetten voor het geluk en de zingeving van de ander. Dat doe ik door te leren hoe je andere dingen kunt waarnemen en inzetten. Andere waarnemingstechnieken. Ik wil dat mensen weten hoe simpel het is om via de andere waarnemingstechnieken je eigen doel in het leven te realiseren. Om zo te zorgen dat je gelukkig leeft en dit toepast in je dagelijks leven. Hoe je in een paar simpele stappen, met anders waarnemen, invloed uit kunt oefenen op je leven. Je leven transformeren. Ik geloof dat iedereen het recht heeft op inzicht op dat wat je gelukkig kan maken.

Wat levert het je op.

Als je weet waarvoor je ’s morgens opstaat, wat je inspireert en wat je drijft, dan heeft je leven zin en geef je er zelf richting aan. Je droom te leven geeft kracht, energie en maakt gelukkig. Er zijn geen beperkingen, veel lijkt vanzelf te gaan.

Waarom is deze training uniek?

Je leert op een andere manier  waarnemen. Niet alleen met je zintuigen, maar ook het onbewuste bewust te maken. Alles is energie. Energie kun je bewust voelen. Als je je bewust bent, kun je er ook situationeel gebruik van maken voor je persoonlijke groei.

Persoonlijk ontwikkeling. Het gaat hier om jouw persoonlijke, unieke proces. Daarom is er veel persoonlijke begeleiding, en krijg je tips en trucks op maat.

Eigen leiderschap ontwikkeling. Je talenten worden benoemd en  krijgen de ruimte om te groeien. Snelle inzichten krijgen in wat er bij jou speelt.

Je komt tot de kern van jouw bestaan.

Deze training bestaat uit 5 blokken van 2 dagen:

Vrijgeven.

Als je vrij geeft kun je opeens alles. Je gaat door weerstanden heen en je laat oude en beperkende overtuigingen los. Je leert niet alleen vanuit je hoofd waar te nemen, maar meer vanuit je hart.

Je kijkt ook of je je eigen leven leidt of dat van een ander. Heb je zelf de afstandsbediening van je leven vast of zapt iemand anders steeds naar een andere zender. Als een ander bepaalt wat jij doet, dan is het moeilijk je droom te leven. Herkennen en vrijgeven dus.

Herken je overtuigingen. Zijn ze van jou of van een ander? En welke beperken je?

De kracht van creëren.

Je maakt in de dit blok je eigen wegenkaart. Je roadmap. Je maakt je droom zichtbaar door krachtige en creatieve visualisatie oefeningen. Daardoor wordt de weg naar verwezenlijken van je droom zichtbaar. En kun je met realiseren beginnen. Wij bieden in dit blok ook de wegwijzers en oefeningen aan zie je in het dagelijks leven kunt gebruiken om effectief richting te houden.

Verbinden.

Verbind de energie van je droom met je zelf, je omgeving, met iedereen om je heen. Wat voel je nog als weerstand?

Als je je droom helder hebt, hoe staat je omgeving daar dan tegenover? Hoe communiceer je je droom.

TRANSformatie.

Deze dagen ga je je wensen omzetten in daden. Waar loop je nog tegen aan. Daadkracht, daar gaat het deze dagen om.

 Flow-Sparkle- Bliss.

Hoe blijf je je droom leven! Sprankel. Wat zou je kunnen afleiden en hoe voorkom je die afleiding.

Waar, wanneer en kosten.

 Deze training bestaat uit 5 blokken van 2 dagen. Locatie is mijn praktijk in Baarn. 

Start is op 23/24 maart 2019, vervolg op 13/14 april, 18/19 mei, 29/30 juni en 13/14 juli

Trainingstijden zijn van 10.00 tot 16.00, de kosten – inclusief koffie en thee –  zijn €950,=. Als je je aanmeldt en betaalt voor 1 februari 2019 , dan betaal je €875,=

Art of Life Therapeut

Deze Change -training kan een onderdeel zijn van de opleiding tot Therapeut. De opleiding tot Therapeut bestaat uit een aantal onderdelen. Basis, Verdieping, Change en Therapeut.

Als je deze gehele opleiding volgt, dan ben je in staat om succesvol je eigen praktijk op te zetten.

Als je meer informatie over de opleiding tot Therapeut wilt, vind je dat op deze website door hier te klikken, of stuur me anders een berichtje.