Ontdek, Ontwikkel en Verdiep je Reading, Healing en Intuïtieve talenten op Menorca

In het kort:

Voor iedereen die zijn intuïtieve, reading en healing talenten wil ontdekken en verdiepen. 5 dagen intensief trainen met heel veel oefeningen, op een mooie locatie. De ideale combinatie om aan je zelf te werken en te ontspannen. Leren door te ervaren en te doen. Leren op je zelf te vertrouwen ook. Vooral een heerlijke week voor jezelf!

De training op Menorca is intensief , ter vergelijking: in Nederland wordt deze training verspreid over een aantal maanden gegeven. Daarnaast is er natuurlijk een verschil van omgeving.

Menorca is een prachtig eiland en naast de cursus zijn er volop andere mogelijkheden om te ontspannen, door te fietsen, te wandelen, het eiland te verkennen of gewoon lekker aan het strand te zijn. De cursustijden zijn daarom aangepast. Cursustijden zijn van 16.00 tot ongeveer 21.00. Op die manier heb je een groot gedeelte van de dag voor andere dingen.

gebouw Eric

De cursussen worden gegeven op het terrein van Eric De Bont’s School of Creation. Urbanización Calas Coves, 84ª Cala’n Porter bij Alaior. Niet alleen een prachtige locatie op een mooi terrein tussen honderden olijfbomen, maar ook nog eens in de buurt van de twee mooiste stranden van Menorca.

In de omgeving zijn verschillende locaties in verschillende prijsklassen om te logeren. Voor wie interesse heeft is het mogelijk om gezamenlijk een vakantievilla met zwembad te delen. Kosten zijn €200-€300.

Voor meer informatie of opgeven  info@belindaspraktijk.nl

Inhoud van de cursus: 

Healing & Reading is de manier om door een verbinding met de spirituele wereld boodschappen door te geven en mensen te ondersteunen bij genezing of verlichting van ziekten te geven. Je leert het medium te worden tussen onze en de spirituele wereld. 

Tijdens de training geven we aandacht aan het ontwikkelen hoe de samenwerking met de spirituele wereld gaat en wordt je intuïtieve vermogens verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander, vergroot en verdiept je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je mediumschap op het gebied van healing en reading, leert het doorgeven van boodschappen.

Voor wie

Deze cursus is voor iedereen die wil kennismaken met healing en reading of  zich wil verdiepen na eerdere trainingen, verbinding wil leggen met spirituele wereld, al werkzaam is als therapeut of medium en uiteraard voor iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is.

Wat doen we

Tijdens de cursus geven we aandacht aan het ontwikkelen van de trance, hoe samen te werken met de spirituele wereld, hoe te behandelen en wordt je intuïtieve vermogen verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander, vergroot en verdiept je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je mediumschap op het gebied van trance healing en reading, leert het doorgeven van boodschappen.

Doen en Ervaren

De cursus kenmerkt zich door veel doen en zodoende te ervaren. Als het enigszins mogelijk is, zullen we ook met mensen van buiten oefenen.  Uiteraard is er ook een theoretische onderbouwing.

Waar, wanneer en kosten.

Van 17 t/m 21 juni 2019  lestijd 16.00 – 21.00

Kosten € 395,-

Bijkomende kosten: reis en verblijfkosten

Locatie  Menorca internationale clown school Eric de Bont