Cursus Trance Healing en Reading Binnen 1 jaar.

Na een aantal jaren Healing en Readingen Trainingen gegeven te hebben, waarbij je na een basistraining een aantal vervolg trainingen kon doen, heb ik besloten alle trajecten samen te voegen tot een training waar je binnen 1 jaar een gehele opleiding kan doen. Sneller en op deze manier ook uiteindelijk goedkoper.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet  je mee oefenen om dat te verbeteren.

Wat leer je.

 Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten  te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.

Voor wie?

 Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Zelf een praktijk wil opzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen een jaar een hoog niveau van readen en healen wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.

Deze training is zowel voor beginners als iedereen die al eerder opleidingen heeft gedaan.

Wat doen we?

 Heel veel oefenen. Veel te oefenen in een vertrouwde, ontspannen, maar vooral veilige omgeving.

Je traint jezelf om te vertrouwen op je helende en intuïtieve vaardigheden. Je leert je in te voelen en het benoemen van vragen en klachten van de ander. We oefenen ook in het op afstand invoelen en helpen van anderen.

Na de dagen in Djoj, gaan we het geleerde in praktijk brengen tijdens de praktijkweekenden in Baarn. Altijd spannend om te werken met mensen van buitenaf. Mede door deze dagen, ben je volop bezig om te trainen en integreert het readen en healen helemaal in je systeem.

Wat is de ervaring?

 De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken, de cursisten werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen. Dit komt mede door de intensieve begeleiding van meerdere trainers in een groep.

Waar, wanneer en kosten.

 Deze training bestaat uit twee delen. 6 dagen in Centrum Djoj in Rotterdam.

Start is op 13 maart 2018, vervolg op 3 april, 15 mei, 5 juni, 3 juli en 11 september.

En 2 x 2  praktijkdagen in Baarn. 18 & 19 september en 25 & 26 september.

Trainingstijden zijn van 10.00 tot 16.00, de kosten – inclusief koffie en thee –  zijn €950,= voor het gehele traject.

Opgeven en informatie.

 info@belindaspraktijk.nl