Cursus Trance Healing en Reading Basis

Trance Healing & Reading is de manier om door een verbinding met de spirituele wereld boodschappen door te geven en mensen te ondersteunen bij genezing of verlichting van ziekten te geven. Je leert het medium te worden tussen onze en de spirituele wereld. 

Voor wie

Deze cursus is voor iedereen die zelf behandelingen wil gaan geven, wil oefenen in trance, als aanvulling en verdieping op andere healing activiteiten, verbinding wil leggen met spirituele wereld, al werkzaam is als therapeut of medium en uiteraard voor iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is.

Wat doen we

Tijdens de cursus geven we aandacht aan het ontwikkelen van de trance, hoe samen te werken met de spirituele wereld, hoe te behandelen en wordt je intuïtieve vermogen verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander, vergroot en verdiept je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je mediumschap op het gebied van trance healing en reading, leert het doorgeven van boodschappen.

Doen en Ervaren

De cursus kenmerkt zich door veel doen en zodoende te ervaren. Uiteraard is er ook een theoretische onderbouwing.

Waar, wanneer en kosten

De eerstvolgende cursus Trance Healing & Reading wordt in Nederland op zes zaterdagen gegeven: Start 8 oktober 2016 in Centrum Djoj in Rotterdam. Daarna op 5 en 26 november, 3 december, 14 januari en 4 februari. 

De tijden zijn van 10:00 tot 16:00.  De kosten zijn 550€ voor deze 6 dagen. Inclusief koffie en thee.

Op Menorca geef ik dezelfde cursus in 2017. Lestijden zijn van 16:00 tot 22:00. De kosten zijn €550,= voor zes dagen. Exclusief reis- en verblijfskosten.

Opgeven kan via info@belindaspraktijk.nl