Date With Destiny

Voor wie:

Door het jaar heen geef ik een aantal losse workshops. Date With Destiny is daar een van.

Je maakt op deze kennis met andere waarnemingstechnieken, die je die dag ook inzet om nieuwe inzichten te krijgen.

Dit is vooral een dag voor jezelf, waarin je ervaart wat healing en reading technieken voor jou kunnen betekenen. Het zal je inzicht in jezelf geven op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Misschien sta je op een kruispunt en weet je niet welke kant je op wil , dan helpt deze dag om  daar duidelijkheid in te krijgen. Zit je niet zo goed in je vel, dan helpt deze dag om duidelijk te krijgen waar het aan ligt en zullen er wellicht dingen worden opgelost.

Het is een dag van ervaren en zelf aan de slag gaan met andere waarnemingen technieken.

Dit is ook een mooie dag om kennis te maken met hoe ik mijn lessen geef en te ervaren hoe het er op een trainingsdag aan toe gaat.

Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden.

Ervaren en doen

De workshop is vooral ervaren en doen. De ervaring van vorige deelnemers is dat deze dag een mooie gelegenheid is om volledig met reading en intuïtie bezig te zijn. Je bent onder gelijkgestemden. Voor iedereen is er volop mogelijkheid om te oefenen en te doen.

Er wordt in een vrolijke, praktische maar vooral ontspannen en veilige sfeer gewerkt.

Je staat versteld wat je kunt!

Voor de mensen die net beginnen of twijfelen geldt:

Wanneer je je aangetrokken voelt tot deze workshop, zegt dat genoeg over je gaven en hoef je geen zorgen te maken over je geschiktheid. Een beetje zelfvertrouwen en beginnersmoed is genoeg om een inspirerende dag te hebben. Je zult versteld staan van wat je bij je zelf ontdekt!

De ervaring van degenen die deze workshop eerder hebben gedaan is dat het een zeer intensieve dag is, waar veel aspecten van spiritualiteit langs komen. Weinig theorie, maar heel veel doen. Het is tenslotte een workshop. Velen waren positief verbaasd over wat ze konden en wat ze ervaarden. Vaak wordt aangegeven dat het oefenen met gelijkgestemden heel veel plezier en voldoening geeft. Hier hoef je niemand uit te leggen wat je aan het doen bent.

Sommigen komen regelmatig terug om te oefenen in de veilige omgeving die gecreeërd wordt.

Waar, wanneer en kosten.

Op 15 september starten we om 10.00, en eindigen rond 17.00.  In mijn praktijk aan de Sparrenlaan 47 in Baarn. De kosten zijn €85,= inclusief koffie en thee. Als je naar aanleiding van deze workshop deel gaat nemen aan de Training Anders Waarnemen en Healing Basis,  die op 10 oktober start, dan krijg je een reductie van €50 op de kosten van die training.

Opgeven.

Kan door een berichtje te sturen aan info@belindaspraktijk.nl