Opleiding Art of Life Therapeut

Is het je droom en wens om zelf als therapeut aan de slag te gaan, en misschien wel je eigen succesvolle praktijk te starten, dan kun je deze 2-jarige opleiding tot Therapeut volgen. 

Waarschijnlijk heb je al meerdere basis- en verdiepingstrainingen gevolgd.  Bij mij of bij anderen En ben je tot het besef gekomen dat jouw droom het helpen van andere mensen is, je je eigen praktijk wilt starten.

In deze opleiding ontwikkelen we niet alleen je talent verder, maar kijken we ook naar je persoonlijkheid, en hoe je praktisch een praktijk opzet en draaiende houdt.

Wat leer je:

Uiteraard diepen we je Healing & Reading talenten verder uit. Leer je healen en readen op afstand en ook de physical Healing. Voor zo wel Healing als Reading kies  je een specialisatie die het beste bij jouw talent aansluit.

Los van de talenten die je hebt, is het ook erg belangrijk dat je je persoonlijk ontwikkelt. Dat het voor je zelf duidelijk is waar je voor staat, en wat je kracht en je zwakte is. Daar is al aandacht voor geweest in de Change, en diepen we hier verder uit. Erg belangrijk is hoe je je leiderschap ontwikkelt. 

Heel praktisch besteden we ook aandacht aandacht aan de praktijkvoering, hoe stel je klantdossiers op, kijken we kort hoe je je boekhouding op kunt zetten en besteden we tijd aan hoe je gesprekken voert. Hoe ga je om met reacties van je klanten?

Coaching en Buddies.

Het traject dat je ingaat is zeer intensief. Je wordt dan ook intensief begeleidt door mij en de co-trainers. In de praktijk blijkt dat veel deelnemers graag willen klankborden met andere deelnemers. Je gaat immers door hetzelfde proces. Iedereen krijgt daarom een buddy aangewezen. Samen doe je dit traject en samen breng je dit tot een goed einde.

Supervisie en intervisie zijn in onze optiek heel belangrijk om te leren en te groeien.

Oefenen in de praktijk. 

Het is natuurlijk leuk om in de groep en met elkaar te oefenen. Maar de proof is in the eating of the pudding, zoals de Engelsen zo mooi zeggen. Heel spannend, maar je leert heel veel, misschien wel het meeste van oefenen met mensen van buiten. Ons doel is dat je elk jaar met tussen de 5 en 10 mensen van buiten oefent. 

Vooropleiding en voorwaarden.

Heb je bij mij de Basis, Verdieping en Change Trainingen gevolgd, dan kun je deelnemen aan de Opleiding Therapeut. Meer informatie over deze trainingen vind je op deze website. Of klik even op Basis, Verdieping, Change. 

Als je vergelijkbare trainingen bij anderen hebt gevolgd, dan kun je deelnemen na een intake.

Waar, wanneer en kosten.

Op dit moment zijn we een groep aan het samenstellen en aan het bekijken waar en wanneer we kunnen starten. Het lijkt er op dat we in april 2019 zullen starten.

Neem even contact met me op als je interesse hebt.