Opleiding Art of Life Verdieping.

Ben je nieuwsgierig hoe ver je talent echt rijkt? Behoefte aan verdieping wat je in eerder trainingen hebt geleerd? Wil je onder intensieve begeleiding veel en intensief oefenen, dan is deze training iets voor jou.

In deze Training verdiepen we de healing en Anders Waarnemen technieken die je al geleerd hebt, zodat je nog meer leert vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt, zodat je nog zuiverder kunt doorgeven en zodat je boodschappen nog specifieker worden. Dit doen we weer door veel en vaak te oefenen. Ook met aanvullende technieken zoals massage, clowning en stembevrijding.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet  je mee oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

Wat leer je in deze module

  • Je leert onderscheid te maken in dat wat je voelt. Wat is van jou en wat van de ander.
  • Je leert nog zuiverder boodschappen en energie door te geven zonder dat je ‘hoofd’ zich er mee bemoeit.
  • Specifiekere boodschappen doorgeven waar de ander zich in herkent.
  • Je brengt je bewustzijn naar een dieper niveau.
  • coaching en observatie technieken
  • massage,
  • stembevrijding,
  • Intervisie met andere deelnemers.

Voor wie?

 Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Op termijn zelf een praktijk wil opzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen een paar maanden een hoog niveau van Anders waarnemen  en Healen wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.

Hoe doen we dat?

Healing technieken

We gaan dieper in en oefenen nog meer om te leren vertrouwen en je over te geven aan de spirituele wereld. Loslaten van je eigen gedachten. Zuivere feedback te geven over wat er gebeurd is tijdens de healingen die je geeft. Leren duiden dat wat  je achteraf hoort over een healing, doorgeven aan de ander.

Verdiepen van de Trance (meditatieve staat van zijn), zodat je zuiver kunt doorgeven zonder bemoeienis van je ‘hoofd’ of ego.

Anders waarnemingstechnieken

We gaan dieper in en oefenen nog meer om te leren vertrouwen en je over te geven aan de spirituele wereld. Loslaten van je eigen gedachten Verdieping van je intuïtie bij readingen. Je leert zuiver te communiceren en de informatie door te geven die je tijdens het anders waarnemen ontvangt.

Je leert ook een bedrijfsreading te geven. En een aantal technieken die clowns gebruiken die er o.a. voor zorgen dat je in het moment bent en met elke situatie kunt omgaan.

Naast de dagen in Djoj, gaan we het geleerde in praktijk brengen tijdens de praktijk dagen in Baarn. In Baarn heb ik mijn praktijk en daar hebben we de mogelijkheid om in een andere sfeer alle tijd om te oefenen en te trainen.

Wat is de ervaring?

De ervaring leert ons dat door deze intensieve manier van werken met meerdere trainers in een groep, de deelnemers werkelijk in een hoog tempo hun vaardigheden ontwikkelen en verdiepen

Vooropleiding.

De module Verdieping is voor iedereen te volgen die de Basis module heeft gedaan, of al een week in het buitenland met ons gevolgd heeft, of een andere opleiding heeft gehad – we doen dan vooraf een intake -.

Waar, wanneer en kosten.

Deze module is 12 dagen, waarvan 10 dagen in Djoj en 2 in Baarn.

17/18 oktober ’18 Rotterdam

14/15 november Rotterdam

12/13 december Rotterdam

16/17 januari ’19 Rotterdam

13/14 februari Baarn

13-14 maart ’19 Rotterdam

Trainingstijden zijn van 10.00 tot 16.00. De kosten – inclusief koffie en thee –  zijn €1150,= voor het gehele traject. Als je je aanmeldt en betaalt voor 15 september 2018, dan zijn de kosten €950,=

Art of Life Therapeut

Deze Verdiepings -training kan een onderdeel zijn van de opleiding tot Therapeut. De opleiding tot Therapeut bestaat uit een aantal onderdelen. Basis, Verdieping, Change en Therapeut.

Als je deze gehele opleiding volgt, dan ben je in staat om succesvol je eigen praktijk op te zetten.

Als je meer informatie over de opleiding tot Therapeut wilt, vind je dat op deze website door hier te klikken, of stuur me anders een berichtje.