Trainingsweek Healing, Reading & Intuïtieve Ontwikkeling. Mas Montbrio, Spanje.

In het kort:

Voor iedereen die zijn intuïtieve, reading en healing talenten wil ontdekken en verdiepen. 5 Dagen intensief trainen met heel veel oefeningen, op een mooie locatie. Ideale combinatie van aan je zelf werken en ontspannen. Deze week is vooral veel oefenen, leren door te ervaren en te doen. Leren op je zelf te vertrouwen ook. Vooral een heerlijke week voor jezelf!

Mooie gelegenheid voor persoonlijk ontwikkeling. Leren te vertrouwen op je intuïtie, daar bewust mee om gaan.

Van 28 mei t/m 1 juni 2018 in op Mas Montbrio, Spanje. Kosten €550,=, exclusief reis- en verblijfskosten.  Opgeven kan via info@belindaspraktijk.nl

En verder:

Als intuïtieve ontwikkeling je interesse heeft en je in een paar dagen wilt leren om op een andere manier waar te nemen, dan is het leren hoe en geven van een reading en healing een mooie training voor jou.
Een unieke training. leer in één week zelfstandig de energie van mensen lezen (een reading) en een healing te geven.

De combinatie van een intensieve week trainen op een prachtige locatie, is een mooie gelegenheid om aan je zelf te werken en tegelijkertijd eens lekker te ontspannen.

Waar in Spanje.

Bij het charmante vissersdorpje Cambrils, 110 km ten zuiden van Barcelona, ligt het sfeervolle Mas Montbrió Belvédère, een oase van rust, maar toch overal dichtbij.

Mas Montbrió Belvédère is een 19e eeuwse Catalaanse boerderij, die de afgelopen jaren volledig is verbouwd tot een zeer luxe Bed & Breakfast.

De Mas staat te midden van honderden olijf-, citroen- en sinaasappelbomen en biedt een fantastisch uitzicht op de bergen. Het huis ligt op slechts 7 minuten van het strand en vlakbij de gezellige stad Reus (15km) en de provinciehoofdstad Tarragona (25km). De Mas is goed te bereiken door vluchten van Ryanair en Transavia op de luchthaven van Reus. Meer informatie over de Mas vind je op www.montbriobelvedere.com

Voor wie.

Voor iedereen die zijn talent voor het lezen van energie wil ontdekken en verdiepen. En voor iedereen die datzelfde wil met healing en healingstechnieken.

Iedereen heeft het in zich om energie en situaties aan te voelen. Iedereen heeft ook het talent om energie door te geven, en op die manier anderen te ondersteunen.

Deze training is voor iedereen. Beginners, gevorderden, nieuwsgierigen. Door de vele oefeningen die je doet, ben je steeds op jouw niveau bezig.

Wat gaan we doen.

In 5 dagen, gaan we intensief aan de slag, door heel veel te oefenen, om je talenten te ontdekken en te verdiepen, maar vooral om te leren vertrouwen dat wat je ziet en voelt klopt. Leren vertrouwen is het allerbelangrijkste wat we leren.

Deze opleiding is vooral ervaren en doen. Er zal in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer gewerkt worden. Wanneer je je aangetrokken voelt tot deze training, zegt dat genoeg over je gaven en hoef je geen zorgen te maken over je geschiktheid. Een beetje zelfvertrouwen en beginnersmoed is genoeg om een inspirerende week te hebben. Je zult versteld staan van wat je bij je zelf ontdekt! Je krijgt uiteraard zelf ook de hele week readings van je mede studenten die je inzicht geven in je eigen proces, je leven en een stukje toekomst.

Waar, wanneer en kosten.

Deze 5 daagse training geven we op Mas Montbrió Belvédère, in Cambrils in Spanje.

We starten op maandag 28 mei 2018 en eindigen op vrijdag 1 juni.

De kosten van de cursus zijn €550,=, als je verblijft op de Mas, dan komt er nog €300-€500 bij voor logies en ontbijt. Vluchten van Nederland naar Reus kosten rond de €100,=

Voor aanmelden of als je vragen hebt:

info@belindaspraktijk.nl