Workshop Healing, Reading & Spiritualiteit

Voor wie:

Deze workshop van een dag is voor iedereen die kennis wil maken met Healing, Reading en het benoemen van je intuïtie.
In een paar uur nemen Belinda en Carla je mee in deze hele mooie wereld en leren we je  om je intuïtieve talenten te ontdekken en te benoemen wat je ziet en voelt. We noemen het ook wel het leren van een andere manier van kijken. Uiteraard is dit veelal een begin.  Maar je staat versteld van wat je allemaal kunt.

Ervaren en doen

De workshop is vooral ervaren en doen. De ervaring van vorige deelnemers is dat deze dag een mooie gelegenheid is om volledig met reading en healing bezig te zijn. Je bent onder gelijkgestemden. Voor iedereen is er volop mogelijkheid om te oefenen en te doen.

Er wordt in een vrolijke, praktische maar vooral ontspannen en veilige sfeer gewerkt.

Je staat versteld wat je kunt!

Wanneer je je aangetrokken voelt tot deze workshop, zegt dat genoeg over je gaven en hoef je geen zorgen te maken over je geschiktheid. Een beetje zelfvertrouwen en beginnersmoed is genoeg om een inspirerende dag te hebben. Je zult versteld staan van wat je bij je zelf ontdekt!

De ervaring van degenen die deze workshop hebben gedaan is dat het een zeer intensieve dag is, waar veel aspecten van anders waarnemen langs komen. Weinig theorie, maar heel veel doen. Het is tenslotte een workshop. Velen waren positief verbaasd over wat ze konden en wat ze ervaarden. Vaak wordt aangegeven dat het oefenen met gelijkgestemden heel veel plezier en voldoening geeft. Hier hoef je niemand uit te leggen wat je aan het doen bent.

Sommigen komen regelmatig terug om te oefenen in de veilige omgeving die gecreëerd wordt.

Waar, wanneer en kosten.

Een nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt , is deze eendaagse workshop. Uiteraard kun je ze allemaal volgen want elke workshop is weer anders. Deze workshops zijn van 10.00 tot 16.00 in Centrum DJoj in Rotterdam. De kosten zijn 85€. Inclusief koffie, thee en lunch.

Opgeven.

Kan door een berichtje te sturen aan info@belindaspraktijk.nl of via contact.