Bedrijven, Teams, Personen. Zakelijk.

Intuïtie is de hoogste vorm van kennis. (Spinoza)

Door de jaren heen zijn er veel mensen die bij mij geweest zijn om eens te laten kijken naar wat ik over henzelf, een team of hun bedrijf zag. Om dat alles eens ‘anders waar te nemen’.

Vanuit mijn achtergrond, met mijn bijzondere talenten, ben ik in staat om iets extra’s toe te voegen.  Op een andere manier naar zaken te kijken. Vaak leidt dat tot verhelderende inzichten en verfrissende ideeën.

Voorbeelden:

Van persoonlijke adviezen over loopbaan en de stappen daarin, wel of niet bij een bedrijf blijven, aannemen van mensen, advies over reorganisaties, kijk op deals inclusief overnames en strategie tot en met het begeleiden van – directie – teams.

In principe kun je voor elke vraag bij mij terecht.

Vaak werk ik samen met Jacqueline Ruepert,  zij is succesvol ondernemer, eigenaar van verschillende bedrijven,  adviseur en heeft enkele commissariaten. Ze heeft een groot en bewezen talent in het ondernemen, bedrijven herstructureren en te laten groeien. Als geen ander weet ze vanuit het zakelijke de vinger op de zere plek te leggen. Is zeer vindingrijk in het bedenken van mogelijke oplossingen.

Samen hebben we een unieke kijk op de vraagstukken waar je mee bij ons komt.

Consulten, Workshops en Trainingen.

Naast de Consulten die ik geef, verzorg ik ook regelmatig workshops en trainingen.  Onderdeel daarvan is meestal het weer leren vertrouwen op het gevoel, je intuïtie. Zodat je weer leert om besluiten te nemen op gevoel en ratio.

Heb je interesse of wil je meer informatie hebben, neem dan contact met me op:

info@belindaspraktijk.nl