Symptomen na Healing

Wil jij binnenkort een spirituele healing ondergaan en ben je benieuwd naar de symptomen na de healing? Of heb je recentelijk een spirituele healing ondergaan en merk je onverwachte veranderingen in jezelf op? Waarschijnlijk ervaar je de positieve effecten van de healing, maar er kunnen zich ook andere symptomen na de healing voor doen. Deze fenomenen, soms verwarrend, zijn eigenlijk tekenen van diepgaande verandering en genezing die  plaatsvinden.

Wat zijn Symptomen na Healing?

Symptomen na healing zijn fysieke, emotionele of mentale reacties die kunnen optreden na een spirituele behandeling. Dit kunnen zowel positieve als uitdagende ervaringen zijn, die vaak variëren afhankelijk van de individuele persoon en de aard van de healing.

Mogelijke Symptomen na Healing

De symptomen kunnen in verschillende vormen komen. Zo is er een vorm van emotionele ontlading, kunnen er fysieke reacties ontstaan en diepere reflecties.

Emotionele Ontlading

Het kan voorkomen dat onderdrukte emoties naar boven komen na een healing, wat kan resulteren in plotselinge uitbarstingen van verdriet, woede of vreugde.

Fysieke Reacties

Sommige mensen ervaren lichamelijke reacties zoals vermoeidheid, hoofdpijn of zelfs tijdelijke verergering van bestaande klachten. Dit wordt vaak gezien als het lichaam dat zich aanpast aan de nieuwe energieën.

Diepere Reflectie

Een healing kan ook leiden tot diepere introspectie en zelfreflectie, wat kan leiden tot veranderingen in levensperspectief en doelen.

Hoe Omgaan met Symptomen na Healing?

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen na een healing. Neem rust, eet gezond voedsel en luister naar de behoeften van je lichaam en geest.

Verder is communicatie ook heel belangrijk. Bespreek eventuele symptomen die je ervaart met je healer. Ze kunnen inzicht bieden en geruststelling geven over je proces van genezing.

To slot geduld en acceptatie. Begrijp dat symptomen na healing vaak tijdelijk zijn en een natuurlijk onderdeel van het genezingsproces. Heb geduld met jezelf en accepteer de veranderingen die plaatsvinden.

Conclusie

De symptomen zijn een normaal onderdeel van het genezingsproces en kunnen variëren van persoon tot persoon. Door zelfzorg, communicatie en geduld kun je deze symptomen omarmen als tekenen van transformatie en groei. Symptomen na healing kunnen zich uiten in verschillende vormen: emotionele ontlading, fysieke reacties en een diepere reflectie.

Combinatie reading en healing

Vaak krijg ik ook een boodschap door over de klachten die je hebt. Mijn behandelingen zijn daardoor een mooie combinatie van een healing en een reading. Bekijk ook onze pagina’s over trance healing, energetische healing en spirituele healing voor meer informatie over healing en bekijk onze reading pagina voor meer informatie over reading.

Last Updated on oktober 4, 2024 by Belinda Keyzers

Laatst kreeg ik een bericht van een redacteur van een televisieprogramma met de vraag: “Wat is een spiritueel medium precies, en kun je uitleggen wat een spiritueel healing medium doet?” Nou, dat kan ik zeker. In deze blog leg ik kort uit wat een spiritueel medium in het algemeen doet, hoe ik werk, en vooral hoe ik als healing medium werk.

Wat Doet een Spiritueel Medium?

Een spiritueel medium legt contact met energie uit het universum om energetische healing en spirituele genezing te brengen. Dit helpt bij het opheffen van blokkades en bevordert de spirituele groei. 

Of je nu worstelt met emotionele pijn, fysieke klachten, of op zoek bent naar spirituele groei, een sessie met een medium kan helpen om blokkades op te heffen en heling te krijgen op verschillende niveaus.

Als spiritueel medium ben ik in staat om contact te leggen met energie uit het universum. Dit kan misschien wat vaag klinken, maar uiteindelijk is alles energie, en energie verdwijnt nooit. Als healing medium fungeer ik als een tussenpersoon, waarbij ik helende energie doorgeef van de spirituele wereld naar de fysieke wereld. Mijn werk richt zich niet alleen op het communiceren met spirituele de spirituele wereld, maar ook op het herstellen van balans en het bevorderen van genezing op emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau.

Mijn Werk als Healing Medium

Spirituele mediums hebben verschillende gaven, zoals helderziendheid (het zien van beelden), heldervoelendheid (het voelen van energieën) of helderwetendheid (intuïtief weten). Wat ik doe is een combinatie van deze gaven, maar de kern van mijn werk is healing. Het doorgeven van energie en boodschappen en het helpen van mensen om blokkades los te laten, vormt de basis van mijn werk. Mijn werk is om energetische healing mogelijk te maken door directe communicatie met de energie van het universum.

Hoe Werkt een Healing met een Spiritueel Medium? 

De belangrijkste rol van een healing medium is het doorgeven van boodschappen en in mijn geval, helende energie. De manier waarop dit gebeurt kan variëren, afhankelijk van de gaven en technieken van het medium. Hier zijn enkele methoden die ik gebruik om healing te bevorderen:

  • Trance Mediumschap: Dit is een van de krachtigste manieren voor energetische healing. Bij trance breng ik mezelf in een meditatieve staat waarin ik mijn bewustzijn opzij zet, zodat de helende energie van de spirituele wereld door mij heen kan stromen. Tijdens een trance sessie kan ik als medium de energie direct doorgeven aan de cliënt, waardoor blokkades worden opgelost en de natuurlijke balans hersteld wordt. Ik gebruik deze methode vaak tijdens mijn healing sessies, omdat het een directe en diepgaande vorm van healing is.
  • Heldervoelendheid en Helderziendheid: Als helderziend en heldervoelend medium kan ik energetische patronen waarnemen die genezing nodig hebben. Heldervoelendheid stelt mij in staat om blokkades in het lichaam te voelen, zowel fysiek als emotioneel. Helderziendheid helpt me om de bijbehorende beelden en boodschappen te ontvangen, zodat ik cliënten kan begeleiden in hun helingsproces.

Wat te Verwachten Tijdens een Healing Sessie?

Een healing sessie begint altijd met het afstemmen op de energie van de cliënt. Dit kan betekenen dat ik boodschappen doorgeef van overleden dierbaren, maar het gaat vooral om het overbrengen van helende energie. Het doel is om de energiestromen van de cliënt weer in balans te brengen, blokkades op te ruimen en de natuurlijke energetische stroming te herstellen.

Tijdens de healing sessie ontvang ik vaak specifieke boodschappen die de cliënt meteen herkent. Dit helpt bij het opheffen van blokkades en zorgt voor diepe – emotionele – healing. De heling ontstaat door een verschuiving in de energie van de cliënt, wat een sessie met een spiritueel medium zo krachtig maakt.

De Voordelen van Healing met een Spiritueel Medium.

Een healing sessie met een spiritueel medium biedt diepe heling op meerdere niveaus. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Energetische Heling: Spirituele healing werkt op een subtiel maar krachtig niveau, waarbij de energiestromen van de cliënt weer in balans worden gebracht. Dit kan helpen om fysieke, emotionele en spirituele klachten te verlichten of zelfs helemaal op te lossen.
  • Emotionele Genezing: Door contact te maken met overleden dierbaren kunnen onverwerkte emoties of rouw worden geheeld. Dit zorgt ervoor dat je verder kunt met je leven en innerlijke rust vindt.
  • Spirituele Groei: Heling op spiritueel niveau kan je helpen om een diepere verbinding met het universum en jezelf te ervaren. Dit proces kan leiden tot leven veranderende inzichten en een gevoel van zingeving.
  • Wegnemen van Blokkades: Tijdens een healing sessie kunnen energetische blokkades worden opgespoord en opgeheven, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe energie en groei. Dit kan een diepgaande impact hebben op je fysieke, emotionele en mentale welzijn.

Hoe Vind je een Betrouwbaar Healing Medium?

Het kiezen van een betrouwbaar medium is essentieel voor het ontvangen van effectieve healing. Zoek naar iemand die niet alleen in staat is om te communiceren met de spirituele wereld, maar die ook de helende energie op een veilige en effectieve manier kan doorgeven. Doe goed onderzoek, vraag naar aanbevelingen en vertrouw op je intuïtie om iemand te vinden waarbij je je veilig voelt. Een goed medium zal je nooit pushen of vage beloftes doen.

Conclusie.

Een spiritueel medium is niet alleen een brug tussen de fysieke en spirituele wereld, maar ook een krachtig kanaal voor energetische healing. Of je nu worstelt met emotionele pijn, fysieke klachten, of op zoek bent naar spirituele groei, een sessie met een medium kan je helpen om blokkades op te heffen, inzicht te krijgen en heling te krijgen op diepgaande niveaus. Vertrouw op je intuïtie en kies een medium dat je kan begeleiden naar balans en welzijn.

Last Updated on oktober 4, 2024 by Belinda Keyzers